Sport Kollen

Vinn med oss

Spela på internationell golf

GolfklubbaÄr du intresserad av golf eller kanske rent av själv en golfare?  Golf är kanske inte den största sporten inom odds och betting men faktum är att du kan spela på alla de stora golfturneringarna som t.ex Ryder cup och US Masters. Just nu kan man spela vinnare i Ryder Cup där man får tippa mellan vinst från Europa eller USA samt oavgjort om man tror att det kan vara riktigt jämnt. Oddsen för Ryder Cup ligger på hela 11 gånger pengarna för oavgjort och det verkar som att Europa är favorit med låga 1,80 gånger pengarna.

I US Masters turneringen spelar du på vinnaren där alla deltagande spelare listas. Vissa har skyhöga odds på 100 gånger pengarna medan favoriter som Tiger Woods och Rory McIlroy ligger på 6-12 gånger pengarna. Tiger Woods som ofta är ett säkert kort kan alltså ge dig 6000 kr om du sätter en tusenlapp, vilket är ett fint tillskott i plånboken.

För alla golfspelare så är detta ett bra sätt att få ”leva golf” över vintern när man inte putsar på sina golfklubbor tills de blänker. Testa att lämna in ett par spel på turneringarna och gör ett försök att tjäna lite pengar på dina golfkunskaper.

Comments are closed.