Sport Kollen

Vinn med oss

Vetlandabo ensam med 13 rätt

Det var en svårlöst kupong som Europatipset bjöd på i söndags. Hela fem av de 13 matcherna slutade med oavgjort resultat och endast en spelare lyckades pricak in samtliga 13 matcher. Spelet var inlämnat i Vetlanda men Svenska Spel vet inte vem vinnaren är.

Som match 1 fanns träningslandskampen mellan Frankrike och Island. Spelarens kupong var halvgarderad med både favoritseger och oavgjort men halvvägs in i matchen hade Lars Lagerbäcks Island sensationellt ledningen med hela 2-0.

Fransmännen forcerade i andra halvlek och kunde vända till vinst 3-2 efter två sena mål av Ribery och Rami. Hade matchen slutat oavgjort kan spelaren mycket väl ha haft en större vinst att hämta ut. Frankrike är nu obesegrade i 19 raka matcher och blir en svår nöt att knäcka för Sverige i EM-gruppspelet.

Det vinnande spelet, som endast var på 64 rader, lämnades in vid lunchtid på ICA Maxi Stormarknad, Nygatan 3 i Vetlanda, och den totala vinsten blev 854 633 kronor. Kupongen var inlämnad utan att vara registrerat med Spelkortet så Svenska Spel vet inte vem vinnaren är.

Vinnarens rad: 1X-1-1X, 12-1-X, X-X2-X, X-X2-12-2

Comments are closed.